TORT DOBRY!

Nazywam się Malwina Franczak.

Swój pierwszy tort zrobiłam już w 2011 r. Wtedy właśnie zaczęła się moja tortowa przygoda. Odnalazłam swoje miejsce na ziemi łącząc pracę zawodową i pasję w jednym.

Kocham wszystko co związane z masą cukrową, czekoladą plastyczną i tortami, a moją ulubioną dziedziną tortów są torty 3D, antygrawitacyjne, anatomia w skali makro czyli popiersia realistycznych rozmiarów.

Prywatnie, żona i matka 5 letniego syna, a z wykształcenia pedagog.

złoty medal i 1. miejsce w kategorii na Cake & Bake Essen – kategoria duża figura

Prowadzę firmę „Malwina Franczak – Cake Artist”, którą założyłam w maju 2016 roku i początkowo funkcjonowała pod nazwą „Malwinowe Pierniki i nie tylko”. W późniejszym czasie firma przekształciła się w instytucję szkoleniową. Zyskała obecną nazwę i jej głównym celem jest edukowanie z zakresu sugarcaftingu/stylu angielskiego poczynając od poziomu podstawowego po zaawansowany.

Przez to, że uwielbiam pracę i kontakt z ludźmi spełniam się zawodowo ucząc wszystkiego tego co z moją największą życiową pasją związane.

Prowadzę firmę „Malwina Franczak – Cake Artist”, którą założyłam w maju 2016 roku i początkowo funkcjonowała pod nazwą „Malwinowe Pierniki i nie tylko”. W późniejszym czasie firma przekształciła się w instytucję szkoleniową. Zyskała obecną nazwę i jej głównym celem jest edukowanie z zakresu sugarcaftingu/stylu angielskiego poczynając od poziomu podstawowego po zaawansowany.

Przez to, że uwielbiam pracę i kontakt z ludźmi spełniam się zawodowo ucząc wszystkiego tego co z moją największą życiową pasją związane.

SZKOLENIA GRUPOWE

z tortów prowadzę na terenie całej Polski,

ale również za granicami kraju. Z czasem zrodził się pomysł na kursy online, ale o tym już wiesz, w końcu jesteś tutaj 🙂

Jak dużo szkoleń grupowych zrealizowaliśmy? Jakie mam doświadczenie? Ponad 70 szkoleń samodzielnie zorganizowanych, podczas których przeszkoliłam ponad 500 osób.

Organizuję szkolenia również dla dla szkół, cukierni, pracowni ,osób prywatnych oraz szkolenia w trybie indywidualnym.

Uwielbiam startować w konkursach tortowych ponieważ dają one mi możliwość artystycznego wyrażenia siebie. Aby w nich uczestniczyć kilometry nie grają roli i jeżdżę na nie również za granice kraju.

Moje dotychczasowe osiągnięcia konkursowe

maj 2019 – złoty medal i 1. miejsce w kategorii na Cake & Bake Essen – kategoria duża figura

październik 2018 – złoty medal oraz Best show Cake Festival Poland w kategorii tort 3D/antygrawitacyjny na stelażu

maj 2018 – złoty medal i 1. miejsce w kategorii na Cake& Bake Essen- kategoria tort 3D

luty 2018 – kwalifikacja i udział w konkursie Mistrzostw Europy w Dekorowaniu Tortów na Expo Sweet

listopad 2017 – złoty medal w Birmingham na Cake International w kategorii duża figurka (tort 3D)

listopad 2017 – złoty medal oraz 2. miejsce w Birmingham na Cake International w kategorii kolaboracja

luty 2017 – kwalifikacja i udział w Mistrzostwach Polski w dekorowaniu tortów na Expo Sweet

październik 2016 – złoty medal oraz Best show Cake Festival Poland z pracą w kategorii tort 3D/antygrawitacyjny

październik 2016 – złoty medal i 1. miejsce na Cake Festival Poland w kategorii tort ślubny

październik 2016 – 3 miejsce na Cake Festival Poland w kategorii ciasteczka

październik 2016 – złoty medal na Cake Festival Poland w kategorii figurka

listopad 2015 – udział w Cukrářský Festival w Czechach

Mistrzostw Europy

w Dekorowaniu Tortów na Expo Sweet

Złoty medal i 1. miejsce w kategorii

na Cake& Bake Essen- kategoria tort 3D

Złoty medal oraz Best show Cake Festival Poland w kategorii tort 3D/antygrawitacyjny na stelażu

Czuj się tutaj jak u siebie

i częstuj się wiedzą.

zbieram ciasteczka – polityka prywatności | realizacja: ALE Pomysł!

Czuj się tutaj jak u siebie i częstuj się wiedzą.

zbieram ciasteczka – polityka prywatności
realizacja: ALE Pomysł!