Kraków 11.12.2022 (niedziela)

szkolenie tekstury/techniki dekoracji cukierniczych

Szkolenie z tworzenia tekstur/ technik z jadalnych surowców do dekoracji tortów, ciasteczek, figurek, monoporcji itp.

Szkolenie jednodniowe około 12 godzin (czas orientacyjny).

Szkolenie kierowane dla osób POCZĄTKUJĄCYCH, ale również ŚREDNIO ZAAWANSOWANYCH. Skorzystać może każdy nawet bardzo początkujący.

Miejsce – dokładny adres zostanie podany wkrótce

Prowadząca szkolenie – Malwina Franczak

Cena szkolenia – 1400 zł. 

    Potrzebujesz fakturę?

    Dane do faktury:

    nazwa firmy

    NIP

    ulica i nr

    kod pocztowy

    miasto


    Gwarancją rezerwacji miejsca i wpisania na listę jest opłata zadatku w kwocie 300 zł. Pozostałą wartość szkolenia:*
    Uiszczę przelewem (najpóźniej na 14 dni przed datą szkolenia)

    Po dokonaniu zapisu na szkolenie, otrzymasz maila potwierdzającego rezerwację miejsca oraz link do grupy na facebooku, do której należy dołączyć.

    *pola wymagane

    Czuj się tutaj jak u siebie

    i częstuj się wiedzą.

    zbieram ciasteczka – polityka prywatności | realizacja: ALE Pomysł!

    Czuj się tutaj jak u siebie i częstuj się wiedzą.

    zbieram ciasteczka – polityka prywatności
    realizacja: ALE Pomysł!