Kraków 11.12.2022 (niedziela)
szkolenie tekstury/techniki dekoracji cukierniczych
Szkolenie z tworzenia tekstur/ technik z jadalnych surowców do dekoracji tortów, ciasteczek, figurek, monoporcji itp.
Szkolenie jednodniowe około 12 godzin (czas orientacyjny).
Szkolenie kierowane dla osób POCZĄTKUJĄCYCH, ale również ŚREDNIO ZAAWANSOWANYCH. Skorzystać może każdy nawet bardzo początkujący.
Miejsce – dokładny adres zostanie podany wkrótce
Prowadząca szkolenie – Malwina Franczak
Cena szkolenia – 1400 zł.
Czuj się tutaj jak u siebie
i częstuj się wiedzą.
zbieram ciasteczka – polityka prywatności | realizacja: ALE Pomysł!

Czuj się tutaj jak u siebie i częstuj się wiedzą.
zbieram ciasteczka – polityka prywatności
realizacja: ALE Pomysł!
realizacja: ALE Pomysł!
